Stand Up Comedy

Sambata, 11 noiembrie, de la ora 20:00, avem un spectacol de STAND UP COMEDY cu Mincu si Maria Popovici, castigatoarea iUmor, In deschidere Alex Banciu.

☎ ☎️ Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)
Biletele se pot achizitiona si online >
Bilet: 30 de ron
Prin achizitionarea biletelor online vi se confirma automat rezervarea si va puteti alege locurile in sala.
ℹ IDaca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online http://mojomusic.ro/reservations/

❗❗❗ Atentie! Spectacolul incepe la ora 🕗 20:00 iar toate rezervarile se anuleaza la 19:45, astfel va rugam sa veniti la ora 19:30.
⬇️ De la ora 22:30 avem karaoke. daca doriti sa ramaneti si la karaoke va rugam sa precizati acest lucru in momentul rezervarii.
Va multumim pentru înțelegere si va asteptam!

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up.
Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul.

Informatii utile ☑
Achizitionarea biletelor online va garanteaza locul/locurile la spectacol cat si avantajul de a alege unde doriti sa stati.
Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la spectacol. Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii.
Fiindca toate mesele sunt de minim 4 persoane – in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.
Pe toata durata spectacolului va rugam sa aveti telefoanele pe silentios.
Pe toata durata spectacolului filmarea si fotografierea este strict interzisa.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

SPECTACOLE PE DURATA VERII!!!

16 IUNIE  – 7 & 21 IULIE – 25 AUGUST

Pe Maria Popovici, câștigătoarea iUmor, editia 2016, o poți găsi în fiecare vineri DOAR în Club MOJO din București!

 

Maria Popovici și  Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up.

Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul.

 

S-au cunoscut la UNATC și au început să joace din anul trei de facultate la Teatrul Independent În Culise. Primul spectacol a fost ,,Imaginează-ți că ești Dumnezeu” dupa Matei Visiec, un happening minunat și unic în România.

Pe lângă spectacolele de teatru pe care le-au jucat aici, au început și serile de stand up comedy. Inițial Maria s-a urcat pe scenă pentru a răspunde glumelor comedianților despre femei și acolo a rămas.

La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic iar Mincu pe a doua.

Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ”STAND UP Fest 2016”, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce.

De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment

Maria crede că: “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.”

 

CAND? In fiecare  vineri  ora 20.00  

Unde? Club Mojo in Centrul Vechi, str. Gabroveni nr. 14

Rezervari: 0737.220.220

Bilet: 30 de ron